Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Luxe stalendoos met deksel
Luxe doos met deksel
Luxe stalendoos met deksel
Luxe stalendoos met deksel

Luxe stalendoos met deksel

240390
Unieke maatwerkoplossingen voor o.a. interieurinrichting
Bij Venttri is niets hetzelfde. Wij bieden een breed scala aan producten die allemaal op maat worden gemaakt naar de specifieke behoeften van onze klanten. Deze op maat gemaakte stalendoos voor spiegels is slechts één voorbeeld van hoe wij functionaliteit, bescherming en esthetiek combineren in een uniek product dat volledig aan uw eisen voldoet.

Wij werken veel voor de interieurinrichting en maken op maat gemaakte presentatiemiddelen voor raamdecoratie, vloeren, meubelstalen en meer. Elk product wordt vervaardigd met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit, waardoor u altijd kunt rekenen op een luxueuze en professionele presentatie.

Hoogwaardige materialen
Wij maken luxe producten, wat te zien is bij dit voorbeeld aan de stevige strakke hoeken, het linnen omplakte materiaal en het hoogwaardige schuim binnenin de doos. Voor de basis gebruikten we stevig zwart karton, waardoor de binnenkant ook matcht met het zwarte schuim en het zwarte linnen. Dit zorgt ook voor een luxe uitstraling. De subtiele en chique witte zeefdruk op de deksel geeft een elegante finishing touch aan de doos.

Strakke en stevige schuiminterieurs
Het interieur van de doos is voorzien van hoogwaardig schuim, waarin we gleuven hebben aangebracht. Deze gleuven zorgen ervoor dat de spiegelstalen stevig en veilig verzonken liggen, waardoor beschadigingen worden voorkomen. Het schuim is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan bedrukt worden, waardoor uw stalendoos nog meer opvalt en volledig aan uw wensen voldoet.

Duurzaam en CO2-neutraal
Bij Venttri zijn we trots op onze duurzame productieprocessen. We produceren volledig CO2-neutraal, wat betekent dat u niet alleen kiest voor kwaliteit en luxe, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing.

Bent u geïnspireerd geraakt door dit voorbeeld? Bekijk de pagina Doos met deksel voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top