Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Foedraal met omslagen
Foedraal met omslagen
Foedraal met Duette stalen
Foedraal met Duette stalen

Foedraal met linnen omslagen

220890
Deze foedraal is vervaardigd met oog voor detail. Het MDF frame, omhuld met hoogwaardig linnen, straalt direct een gevoel van luxe uit. De drie omslagmappen binnenin zijn gemaakt van grof natuurlinnen en hebben lederen handvatten. Deze handvatten zijn bevestigd met zwarte klinknagels, wat niet alleen zorgt voor een stevige constructie maar ook voor een verfijnde uitstraling. Een subtiel zwart logo op de omslagen voegt een vleugje elegantie toe en versterkt het merkimago. De omslagen vallen perfect op hun plaats in de foedraal dankzij de tussenschotjes.
Bij het openen van de mappen onthult zich een innovatieve functie – losse magnetische kaarten. Deze kaarten kunnen worden gecombineerd om een collectie raamdecoratie naast elkaar te bekijken.
Op de stalenkaarten: de Duette stalen, elk voorzien van de merknaam, zijn te openen en uitgevouwen te bekijken voordat ze netjes terugvallen op hun plek. Zo blijft de stalenkaart altijd opgeruimd en overzichtelijk.
Laat Venttri u helpen bij het versterken van uw presentatie. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw producten op een onvergetelijke manier kunnen presenteren.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top