Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Linnen map met zilver folie en raampjes
Linnen map met zilver folie
Linnen map met zilver folie en handvat
Linnen map met zilver folie en handvat

Linnen map met zilverfolie en Gumtec handgreep

221313
Dit speciale collectieboek van Luxaflex bevat houten stalen die op een prachtige manier in een waterval op de bladen zijn aangebracht. Een handige toevoeging is het extra blad met raampjes en ladderband, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om verschillende kleuren ladderband over de houten jaloezieën te leggen. Dit biedt de klant de kans om een uitgebalanceerde keuze te maken voor de combinatie die het beste bij hun wensen past.

De omslag van het collectieboek is vervaardigd van verfijnd linnen, prachtig om het 3mm karton gevouwen. De hoeken zijn zeer strak afgewerkt, met minimale vouwen zichtbaar. Het logo is met een preeg en zilverfolie op alle zijden van de omslag aangebracht. De omslag sluit stevig over het Gumtec handvat dankzij discreet verwerkte magneten. De chromen details rondom het handvat voegen een vleugje extra luxe toe aan de uitstraling van het collectieboek.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw unieke visie kunnen vertalen naar prachtige, gepersonaliseerde presentatiemiddelen. Bij Venttri is uw maatwerk onze expertise.

Bekijk hier meer omslagen en mappen.

Of lees meer over onze specialiteit stalenverwerking.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top