Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Draagbare mappenhouder
Draagbare mappenhouder
Draagbare mappenhouder

Draagbare mappenhouder

230829
Een mappenhouder, ook wel foedraal of slipcase genoemd, als deze is draagbaar en biedt een praktische oplossing voor professionals die onderweg zijn of frequent van locatie moeten veranderen. Met deze slipcase kunt u meerdere mappen veilig organiseren en vervoeren, waardoor uw belangrijke documenten altijd binnen handbereik zijn.

Maatwerk presentatiemiddelen: flexibiliteit en veelzijdigheid
Bij Venttri maken we luxe maatwerk producten. Wij maken etuis als deze in uw huisstijl, ongeacht de grootte of vorm van uw documenten. Bovendien kunnen we ook stalen op maat maken die perfect passen bij uw presentatiemiddel.

Praktisch en overzichtelijk
Deze foedraal is gemaakt met 6 omslagen, 1 ringband en een doosband en het biedt voldoende ruimte voor al uw belangrijke materialen. Dankzij het zwarte schuim in de mappen waarin stalen zijn verzonken, blijven ze veilig op hun plaats tijdens transport. De stevige MDF-basis en de lederen lus zorgen ervoor dat de cassette bestand is tegen het gewicht van de mappen. De schuine voorkant is ontworpen voor gemakkelijke toegang tot de documenten.

Duurzaamheid
Bij Venttri produceren we o.a. onze bewaarbox volledig CO2-neutraal, waardoor u niet alleen kiest voor kwaliteit en luxe, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing. Ons productieproces, in combinatie met hoogwaardige materialen, resulteert in duurzame en betrouwbare producten die aan al uw behoeften voldoen.

Lees er meer over op de pagina Slipcase en foedraal

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top