Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Op maat gemaakte koffer met schuiminterieur
Op maat gemaakte koffer met schuiminterieur
Op maat gemaakte koffer met schuiminterieur

Op maat gemaakte koffer met schuiminterieur

230621
De buitenkant van de koffer is omhuld met grof linnen, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid biedt voor langdurig gebruik. Het interieur is voorzien van een zwart schuiminterieur met in verschillende hoogtes verzonken modellen, waardoor al uw stalen op gelijke hoogte liggen en perfect worden gepresenteerd.

Om het geheel af te maken, is de koffer uitgerust met een lederen draaglus voor gemakkelijk transport, terwijl het zwarte zeefdruk een subtiel en toch opvallend accent toevoegt aan het ontwerp. De stevige basis van sulfaatkarton zorgt voor stabiliteit en bescherming van uw stalen, zelfs tijdens transport.

Het sluitmechanisme van de koffer is ontworpen met blind verwerkte magneten, wat zorgt voor een stevige sluiting en extra veiligheid voor uw inhoud. De omslag van de koffer valt elegant over de draaglus heen, wat niet alleen een verfijnde afwerking biedt, maar ook extra bescherming biedt aan de handgreep.

Bij Venttri streven we ernaar om hoogwaardige presentatiemiddelen te leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten. Of het nu gaat om raamdecoratiestalen of een andere presentatie, wij zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Bent u geïntrigeerd geraakt door onze op maat gemaakte koffer met schuiminterieur? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina over presentatiekoffers voor meer informatie en om te ontdekken welke opties beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een koffer voor raamdecoratie, stalen, of andere waardevolle items, bij Venttri bieden we een scala aan mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top