Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Presentatiebox met stalenkaarten
Presentatiebox met stalenkaarten
Presentatiebox met stalenkaarten
Serie presentatiemiddelen

Presentatiebox met stalenkaarten

240005
Bij Venttri maken we luxe maatwerk producten. Wij maken cassettes als deze in uw huisstijl, passend bij uw specifieke product of vraag. Bovendien kunnen we ook stalen op maat maken die perfect passen bij uw presentatiemiddel.

Presentatiebox met stalenkaarten voor zonwering
Deze presentatiebox is speciaal ontworpen voor professionals in de zonweringsindustrie. De mappen binnenin bevatten stalenkaarten van zonwering, elk met monsters aan 3 zijden. Ieder mapje biedt gedetailleerde specificaties van de zonwering, waardoor het gemakkelijk is om de eigenschappen en voordelen van verschillende producten te presenteren.

Georganiseerd en efficiënt
Om het verkoopproces te stroomlijnen, zijn de mappen voorzien van duidelijke categorieën op de rug. Hierdoor kunnen verkopers tijdens een verkoopgesprek direct het juiste mapje pakken, waardoor ze snel en efficiënt kunnen reageren op de behoeften van hun klanten.

Stalenverwerking
Elke stalenkaart bevat een scala aan verwerkingstechnieken, zoals in een waterval geplakte stoffen samples, raampjes voor transparante stoffen, materiaalmonsters op rollen en brochures die zijn gelijmd op het middelste blad van de stalenkaart.

Duurzaamheid
Wij produceren volledig CO2-neutraal, waardoor u niet alleen kiest voor kwaliteit en luxe, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing. Ons productieproces, in combinatie met hoogwaardige materialen, resulteert in duurzame en betrouwbare producten die aan al uw behoeften voldoen.

Venttri is specialist in presentatiemiddelen en stalenverwerking. Lees er meer over op onze pagina stalenverwerking.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top