Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Presentatiemap voor Stoffen
Presentatiemap voor Stoffen
Presentatiemap voor Stoffen
Serie presentatiemiddelen

Presentatiemap voor stoffen

231342
Deze presentatiemap voor stoffen is zorgvuldig ontworpen om stoffen op een overzichtelijke en professionele manier te presenteren en te bewaren.

Stofpresentatie
De map is voorzien van een stevige omslag met een krasvrij gelamineerde full-color print, en een binnenkap om de stoffen veilig op te bergen. De stoffen worden bevestigd met 4 busschroeven, waardoor ze stevig op hun plaats blijven. De binnenkap, gemaakt van 2,1 mm karton, bevat 4 boorgaten en bijbehorende schroeven voor eenvoudige montage.

Ruimte voor verscheidenheid
Onze map biedt plaats aan maximaal 50 A4-formaat stofstalen, met een dikte van 0,75 mm per stof. Dit stelt u in staat een indrukwekkende variëteit aan stoffen te presenteren en te tonen aan uw klanten.

Stalenverwerking
Venttri biedt aanvullende services, zoals stoffen op maat maken, labeling van de stofstalen, boren en het invoegen van stalen in de map. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw stoffencollecties optimaal worden gepresenteerd.

Deze presentatiemap voor stoffen is onmisbaar voor interieurontwerpers, stoffeerders en fabrikanten die hun stoffencollecties op een professionele en georganiseerde manier willen presenteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. U kunt ook onze pagina over stalenverwerking bekijken voor meer details.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top