Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Sample doos
Sample doos
Sample doos

Sample doos

240005
Deze sample doos is voorzien van een magneetsluiting. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de klep automatisch sluit. Dankzij de gesloten zijkanten en gefreesde hoeken straalt de box kwaliteit uit in elk detail. De box is bedekt met een full-color bedrukking en een PMS fluor geel, afgewerkt met een krasvrije matte laminaatlaag voor een extra duurzame en professionele uitstraling.

Inhoud van de sample box:
De box bevat 6 bundels van zonwering stofmonsters. Ze hebben elk 2 Transparante PP-covers van 0,5 mm, met een tabblad op de voorzijde dat 10 mm uitsteekt boven de monsters zodat het eenvoudig uit de box te halen is. Op het tabblad is de collectienaam vermeld. Zodat het gemakkelijk tijdens een verkoopgesprek te presenteren is. Doordat er in de linker bovenhoek een nikkel busschroef bevestigd is kun je iedere stof opendraaien en kun je iedere stof apart bekijken. Een stalenwaaier is een optie om stoffen overzichtelijk te bundelen.

Maatwerk
Bij Venttri maken we luxe maatwerk producten. Wij maken boxen en waaiers als deze in uw huisstijl. Bovendien kunnen we ook uw stalen op maat maken ongeacht de materialen of vormen van uw producten.

Duurzaamheid
Wij produceren volledig CO2-neutraal, waardoor u niet alleen kiest voor kwaliteit en luxe, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing. Ons productieproces, in combinatie met hoogwaardige materialen, resulteert in duurzame en betrouwbare producten die aan al uw behoeften voldoen.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top