Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Projectmap met meubelstofstalen

211417
In deze projectmap vindt u een uitgebreide collectie meubelstoffen. Deze stalen zijn niet alleen zorgvuldig gesneden, maar ook overzichtelijk op kleur gesorteerd. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte stof te vinden voor elk project.

Overzichtelijke 2-luik stalenkaarten met handige raampjes

Deze stalenkaarten zijn gemaakt met uw gemak in gedachten. Elke 2-luik sheet is voorzien
van een handig raampje aan de voorkant, waardoor u de stof kunt bekijken zonder de
sheet open te vouwen. Dit maakt het kiezen van de juiste stof een stuk eenvoudiger.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Alle belangrijke specificaties op de achterkant

Op de achterkant van elke sheet hebben we gedetailleerde specificaties van de stoffen vermeld. Hier vindt u informatie zoals de samenstelling van de stof, levertijden, maten en andere relevante technische gegevens. Dit zorgt ervoor dat er aan de voorkant van de sheet voldoende ruimte overblijft om de stoffen op aantrekkelijke wijze te presenteren.

Duurzaam en toekomstbestendig ontwerp

Onze projectmap is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Zelfs bij intensief gebruik blijft deze map er netjes uitzien. De sheets zijn voorzien van stevige aluminium ringetjes, waardoor zelfs bij veelvuldig bladeren het mechaniek de sheets niet zal beschadigen. Bovendien worden de stalen optimaal beschermd doordat de sheet in een handig 2-luik in en uit de map gevouwen kan worden.

Handzaam ontwerp

Dankzij het A4-formaat en de handige draaglus is onze projectmap uiterst handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Of u nu op kantoor bent, bij een klant, of onderweg, u heeft altijd toegang tot uw uitgebreide collectie meubelstoffen.

stalenkaarten meubelstoffen

Stalenverwerkingstechnieken

Koudsnijden
Onze koudsnijtechniek is gebaseerd op de traditionele methode van stalen snijden. Dit proces staat bekend om zijn nauwkeurigheid en duurzaamheid. Door koudsnijden toe te passen, zorgen we ervoor dat elk materiaal zorgvuldig en exact wordt gesneden, met scherpe randen en perfecte afmetingen. Dit garandeert dat uw stalen er altijd netjes en professioneel uitzien, zelfs na langdurig gebruik.

Lasersnijden
Als u op zoek bent naar stalen met fijn detailwerk of complexe vormen, is ons lasersnijproces de ideale keuze. Lasersnijden maakt gebruik van geavanceerde lasers om uiterst nauwkeurige sneden te creëren. Hierdoor kunnen we stalen produceren met ingewikkelde ontwerpen en uiterst verfijnde details. Dit is bijzonder handig als u stalen nodig heeft met specifieke patronen of uitsparingen om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Bij Venttri streven we ernaar om uw meubelstoffen selectieproces zo moeiteloos en professioneel mogelijk te maken. Onze projectmap is de perfecte metgezel voor interieurontwerpers, meubelmakers en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige meubelstoffen. Ontdek de voordelen van onze projectmappen! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen (be)tekenen, ontwikkelen en maken?

Back To Top