Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Map met stalenwaaier
Foedraal / presentatiekoffer met een reeks mappen open
Foedraal / presentatiekoffer met een reeks mappen
Foedraal / presentatiekoffer met duimgreep
Foedraal / presentatiekoffer met lederen handgreep

Foedraal / presentatiekoffer met een reeks mappen

221100
Deze robuuste foedraal is door zijn handige draaglus een presentatiekoffer te noemen. De mappen, bestaande uit een reeks van twee mappen en één omslagmap, zijn keurig opgeborgen achter een lederen riem die met drukknoopjes aan de koffer is bevestigd. Zowel de riem als de draaglus zijn vervaardigd van hoogwaardig leder. De metalen details, zoals de drukknoopjes, busschroeven en duimgrepen op de mappen, voegen een extra vleugje luxe toe aan de presentatiekoffer.
De box en de mappen zijn omhuld met zwart linnen, waardoor de koffer een tijdloze en verfijnde uitstraling krijgt. De mappen zijn aan de binnenkant afgewerkt met een subtiele print, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook functioneel.
Deze foedraal biedt een indrukwekkende presentatie van raamdecoratiematerialen. De prachtig verwerkte stoffen zijn overzichtelijk georganiseerd in vijf verschillende stalenwaaiers, stevig gefixeerd in een zwarte foam behuizing in de omslag. Zo heb je tijdens elk verkoopgesprek alle materialen en technische gegevens netjes en georganiseerd bij de hand, elegant gepresenteerd in deze stijlvolle koffer. Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe met Venttri.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top