Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Stalenkap met omslag
Stalenkap met omslag
Stalenkap met omslag
Stalenkap met omslag
Stalenkap met omslag

Stalenkap met omslag

231008
Deze elegante stalenkap met omslag combineert functionaliteit met een verfijnd design. De omslagen zijn gemaakt met een licht glanzend zwart linnen, dat we stijlvol hebben bedrukt met witte zeefdruk. Het resultaat is een strak en modern design. De omslagen zijn stevig te sluiten met subtiel ingewerkte magneten.

Wat deze omslag zo bijzonder maakt, is de stalenkap aan de binnenkant die je niet direct verwacht aan te treffen. Een stalenkap met geweven hout/bamboe raamdecoratiestalen. Deze stalen zijn stevig bevestigd aan de kap met behulp van busschroeven, die op subtiele wijze zijn weggewerkt aan de achterzijde van de stalenkap. Deze details voegen een extra dimensie toe aan de elegantie van het ontwerp.

Aan de achterzijde van de stalenkap zijn magneten aangebracht, waardoor de kap eenvoudig uit de omslag kan worden gehaald.
Ieder staaltje in de stalenkap is voorzien van een polysathin label, waardoor het gemakkelijk te identificeren is.

Voelt u zich geïnspireerd door deze stalenkap? Ontdek alle mogelijkheden voor stalen op onze stalenverwerkingspagina. Bezoek ook onze pagina over stalenkappen voor meer informatie.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top