Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Groot maatwerk boek met Tapijtstalen
Groot maatwerk boek met Tapijtstalen
Groot maatwerk boek met Tapijtstalen
Groot maatwerk boek met Tapijtstalen

Groot maatwerk boek met Tapijtstalen

230769
Dit unieke maatwerk boek met tapijtstalen is speciaal gemaakt om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van deze collectie. Elke collectie tapijtstalen is efficiënt op één kaart gesorteerd, wat leidt tot kaarten die door de garens van de stalen dikker en volumineuzer worden. Omdat deze dikte een traditionele verlijmde kaft onpraktisch maakt, hebben we gekozen voor een innovatief frame-mechaniek systeem voor het bevestigen van de kaft en de stalenkaarten.

Dit systeem vergemakkelijkt het doorbladeren van het boek aanzienlijk. Zodra het boek wordt opengeslagen, blijven de kaarten netjes en plat op tafel liggen, zonder dat de gebruiker hinder ondervindt van de dikte van de kaarten of het boek dat dichtvalt. Dit stabiele en betrouwbare ontwerp zorgt ervoor dat het boek met tapijtstalen niet alleen praktisch is in gebruik, maar ook een plezier is om doorheen te bladeren.

Bovendien is de cover van het boek vervaardigd uit stevig massief karton, uitgerust met een sluiting die netjes aansluit dankzij subtiel ingewerkte magneten. Dit zorgt voor een stevige, maar gemakkelijk te openen omslag. Het boek is ook ontworpen met het oog op draagbaarheid: een speciaal op kleur gemaakt handvat dat door de omslag steekt, maakt het eenvoudig te vervoeren.

Bent u geïnspireerd door deze map? Bekijk onze pagina stalenverwerking voor alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top