Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Update Corona-virus

Graag geven we u een update in verband met de Corona-situatie. Ook Venttri en Maxxisample hebben n.a.v. de richtlijnen van de overheid de bedrijfsvoering aangepast. Zo wordt er o.a. door onze collega’s thuis gewerkt (waar mogelijk), zijn de hygiëneregels aangescherpt en hebben we afspraken gemaakt over het bezoeken van klanten.

Bestellingen

Wat betreft uw bestellingen: onze afdelingen zorgen er gezamenlijk voor dat uw orders aangenomen, voorbereid, geproduceerd en verzonden worden. Op dit moment hanteren we dezelfde levertijden als vóór de corona-crisis.

Bereikbaarheid

We zijn gewoon bereikbaar via telefoon en email, precies zoals u van ons gewend bent. Onze buitendienst brengt onder de huidige omstandigheden geen persoonlijk bezoek aan bedrijven. Onze showroom hebben we tot nader order gesloten.

Om toch op een persoonlijke manier contact te hebben, kunt u met ons Skypen of een videogesprek voeren via What’s App. De contactpersonen en -gegevens van afdeling Sales vindt u hier: sales team.

Vragen

Mocht u over het bovenstaande vragen hebben, bel ons dan op 013- 5308050, of stuur een email naar uw eigen contactpersoon of het algemene emailadres: info@venttri.nl

En verder

We hopen dat we, door ons te houden aan de richtlijnen, met elkaar zo snel mogelijk grip krijgen op het virus. Bij deze steken we al onze klanten en leveranciers een hart onder de riem en wensen we iedereen veel sterkte toe.

Veel branches houden de adem in wat betreft de gevolgen van het virus. We moeten er vertrouwen in hebben dat we deze moeilijke situatie ook weer te boven komen. Gebruik uw tijd dus goed en denk nu alvast na over straks. We helpen u graag daarbij.

#StayHealthy #StaySafe

Venttri Corona

Back To Top