Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Winnaar NOT 2019: Basisschool De Nieuwe Wiel uit Lopik

Goirle (NL) – Tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling 2019 (Utrecht) organiseerde Schoolmappen.com by Venttri een win-actie voor alle bezoekers van deze drukbezochte beurs. De uitdaging was om het aantal ballen in een bak te raden; honderden bezoekers waren zo sportief om een gokje te wagen. Maar liefst 12 deelnemers gaven het juiste antwoord. Na loting is Basisschool De Nieuwe Wiel uit Lopik als winnaar uit de bus gekomen. Alle leerlingen van deze school ontvingen onlangs een superleuke rapportmap.

Schoolmappen.com

Eerder dit jaar lanceerde Venttri (voorheen Maxximap) voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hogescholen de website www.schoolmappen.com. Hierop biedt ze via een webshop speelse ontwerpen voor rapportmappen, specifiek gericht op het primair onderwijs. Daarnaast laat ze op de website zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot maatwerk portfoliomappen en diplomamappen.

Bas van Lierop, algemeen directeur van Venttri: ‘’Al jarenlang zijn we voor het onderwijs een belangrijke partner als het gaat over op maat gemaakte diplomamappen, rapportmappen en portfolio’s. Ook in de toekomst zal maatwerk voor ons de focus blijven. Via Schoolmappen.com willen we daarnaast ons aanbod voor het primair onderwijs uitbreiden. Niet iedere basisschool beschikt over voldoende budget om een leuke rapportmap te laten ontwerpen. Daar spelen we met Schoolmappen.com graag op in, omdat een rapportmap voor iedere school hét visitekaartje is en omdat elk kind een leuke rapportmap verdient.’’

Back To Top