Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Foedraal in vilten tas
Foedraal in vilten tas
Foedraal in vilten tas
Foedraal in vilten tas

Foedraal in vilten tas

230933
Deze luxe foedraal in vilten tas, is de ideale oplossing voor het organiseren en presenteren van vloerbedekkingscollecties tijdens verkoopgesprekken. Het foedraal is zorgvuldig ontworpen met vijf afzonderlijke omslagen, elk met een eigen collectie vloerbedekking. Op de tweede foto kunt u zien hoe wij de vloerstalen nauwkeurig hebben gesneden en handmatig hebben geplaatst in de map, allemaal in hetzelfde formaat voor een uniforme presentatie.

Het foedraal dient niet alleen als een handige manier om uw collectie mappen georganiseerd te houden, maar de bijbehorende vilten tas maakt het ook eenvoudig om ze mee te nemen naar verkoopgesprekken.

Op onze website vindt u een breed scala aan foedralen en slipcases, elk met hun eigen unieke kenmerken en aanpasbare opties. Of het nu gaat om het presenteren van vloerbedekkingcollecties, het organiseren van documenten of het beschermen van waardevolle materialen, onze producten bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bekijk de mogelijkheden van slipcases en foedralen op onze website.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top