Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Op maat gemaakte Toolbox
Op maat gemaakte Toolbox
Op maat gemaakte Toolbox met inhoud
Op maat gemaakte Toolbox met schuiminterieur
Op maat gemaakte Toolbox met zeefdruk
Op maat gemaakte Toolbox met pennen boekje
Op maat gemaakte Toolbox met insteek

Op maat gemaakte Toolbox

240061
Deze op maat gemaakte Toolbox is niet zomaar een opbergoplossing; het is een inspirerende verzameling van essentiële materialen die elke architect nodig heeft, verpakt in een leuke en functionele box. Ideaal voor architecten die waarde hechten aan zowel stijl als orde in hun werkproces.

De doos is vervaardigd uit stevig 3mm karton en bekleed met grof linnen. Dankzij de natuurlijke textuur van het linnen gecombineerd met stijlvolle zwarte bedrukking biedt deze Toolbox een unieke uitstraling.

De omslag van de toolbox sluit stevig met onzichtbaar verwerkte magneten, wat zorgt voor een strakke afwerking en de inhoud veilig houdt. Bij het openen van de toolbox treft u verschillende materialen en gereedschappen, voor de creatieve behoeften van een architect. Deze tools liggen op gelijke hoogte verzonken in een aanpasbaar zwart schuiminterieur, voor een overzichtelijke presentatie. Duimgrepen zijn slim in het schuim verwerkt, zodat u de materialen gemakkelijk eruit kunt nemen.

Aan de binnenkant van de klep hebben we een ruime insteekhoes van All black karton toegevoegd. Hierin kunt u belangrijke documenten en schetsen opbergen, die op hun plaats worden gehouden door een strak gespannen zwart elastiek. Dit zorgt ervoor dat uw papieren netjes en toegankelijk blijven, terwijl de esthetiek van de box behouden blijft.

Bent u geïnspireerd door deze toolbox? Bekijk onze pagina Scharnierdoos voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top