Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Linnen Menukaart
Linnen Menukaart
Linnen Menukaart

Linnen Menukaart

240294
Bij Venttri presenteren we met trots deze verfijnde linnen menukaart.

Exclusief ontwerp
Het menu-mapje is zorgvuldig gemaakt met goudglanzend linnen aan zowel de binnen- als buitenzijde, wat een luxe uitstraling geeft.

Versterkte hoeken
De hoeken van deze menumap zijn voorzien van nikkel sierhoekjes om een onderscheidend en exclusief tintje toe te voegen. Bovendien bieden deze versterkte hoeken extra bescherming, zelfs als de menukaart per ongeluk valt tijdens het serveren. Met onze menu-mapjes kunt u met vertrouwen uw gerechten serveren, wetende dat uw presentatie intact blijft en indruk blijft maken op uw gasten.

Aanpasbaar naar uw wensen
Personaliseer uw menu-mapje met uw eigen logo, titel en andere branding-elementen. We bieden een scala aan afwerkingsopties, waaronder reliëf- en zeefdruktechnieken, om uw merkidentiteit tot leven te brengen.

Praktische functionaliteit
Deze menukaarten is voorzien van mechanieksleuven, zodat de map stevig sluit en niet open blijft staan tijdens gebruik. Aan de achterzijde is het mechaniek met chroomschroeven vastgezet voor duurzaamheid. Wat ook een luxe detail is van de map.

Stijl en duurzaamheid
Bij Venttri streven we naar perfectie in elk detail van onze producten. Het combineren van hoogwaardige materialen, vakmanschap en maatwerkopties om een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten.

Duurzaamheid
Wij produceren volledig CO2-neutraal, waardoor u niet alleen kiest voor kwaliteit en luxe, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing. Ons productieproces, in combinatie met hoogwaardige materialen, resulteert in duurzame en betrouwbare producten die aan al uw behoeften voldoen.

Lees meer op de pagina menumappen over alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top