Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Helder en milieubewust

Gerecycled stevig kunststof PET

Ringband op maat
Back

PET is te vergelijken met polypropyleen. Het is een stevig en een gerecycled materiaal. Wij gebruiken het vooral voor hoesjes of tussenbladen omdat het minder snel scheurt en helderder is. Kaarten en folders gestoken in een PET hoesje blijven kleurecht. Lees hier meer over de voordelen.

Drukwerk op PET kunststof

Het voornaamste voordeel van polyethyleentereftalaat is dat het veel helderder is dan PP. Wanneer je je drukwerk in een hoesje van PET steekt blijven de kleuren van het drukwerk kleurecht. Met PP krijg je meer een melkachtig effect. Venttri kan full color of zeefdruk op enkelzijdig mat of helder polyethyleentereftalaat drukken. Het drukwerk wordt haarscherp op dit materiaal.
We kunnen er vormen uit stansen en het vouwen d.m.v. rillijnen. Wanneer je de rillijn vouwt blijft het materiaal zo staan en heeft het niet de neiging bol te gaan staan. Waardoor het strakkere hoeken blijven dan wanneer je PP gebruikt.

Presenteer met helder kunststof

Wij gebruiken PET tot 1 mm en wordt vooral veel gebruikt voor labelhouders, etuis, insteekhoezen, schutbladen of tussenbladen. Het is heel erg geschikt voor een transparante insteek omdat uw folder of informatieblad mooi beschermd blijft en goed zichtbaar is in dit transparante materiaal. Door het gladde materiaal is het boekje gemakkelijk erin en eruit te schuiven. Voeg nog een duimgreep toe om het nog makkelijker te maken. Ook is het een heel taai materiaal. Het breekt of scheurt namelijk niet als je het vouwt of stanst. Daardoor is het ook heel goed te gebruiken voor schutvellen in een map die veelvuldig uit de map gehaald worden.

Niks is standaard bij Venttri.

We maken labelhouders, etuis, insteekhoezen, schutbladen en tussenbladen op maat. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en maken van presentatiemiddelen waardoor we een erg hoge en luxe kwaliteit leveren en u van het beste advies kunnen voorzien om tot het beste product te kunnen komen.

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Get inspired

Voorbeelden presentatieproducten van PET KUNSTSTOF

map met rugvenster
PVC Omslagmap met insteekvakken 3
Ringband met insteek 3
Back To Top